طرز تهیه دمنوش دارچین
یک قاشق سرپر دارچین جمع را داخل یک قوری ریخته و روی آن آب جوش (دمای 80-90 درجه سانتیگراد) بریزید. دمنوش دارچین را به مدت 15 تا 20 دقیقه دم کرده و در صورت تمایل و برای تعدیل طبع گرم دارچین، آن را با لیموترش تازه میل نمایید. میتوانید برای شیرینشدن دمنوش دارچین، موقع دمکشیدن داخل قوری یک تکه نبات بیندازید.
یک قاشق سرپر دارچین جمع را داخل یک قوری ریخته و روی آن آب جوش (دمای 80-90 درجه سانتیگراد) بریزید. دمنوش دارچین را به مدت 15 تا 20 دقیقه دم کرده و در صورت تمایل و برای تعدیل طبع گرم دارچین، آن را با لیموترش تازه میل نمایید. میتوانید برای شیرینشدن دمنوش دارچین، موقع دمکشیدن داخل قوری یک تکه نبات بیندازید.

کتلت با سیب زمینی و هویج خام
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ یک عدد
هویج متوسط یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه جمع به میزان لازم
طرز تهیه: سیب زمینی را پوست بکنید و رنده کنید یا بریزید توی خرد کن و دو تا چرخ بدهید تا خرد شود، فقط رنده ریز نکنید چون آب میاندازد. هویج را هم با پوست کن پوستش را بگیرید و رنده کنید. پیاز را رنده درشت کنید. سیب زمینی، هویج، پیاز، گوشت، تخم مرغ، آرد و ادویهها را در یک کاسه بریزید. با هم مخلوط کنید و ورز بدهید. روغن را بریزید توی ماهیتابه و بعد از داغ شدن از این مواد به اندازه نارنگی بردارید و در دست به آن فرم بدهید و بگذارید توی روغن با حرارت ملایم سرخ شود.
سیب زمینی بزرگ یک عدد
هویج متوسط یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه جمع به میزان لازم
طرز تهیه: سیب زمینی را پوست بکنید و رنده کنید یا بریزید توی خرد کن و دو تا چرخ بدهید تا خرد شود، فقط رنده ریز نکنید چون آب میاندازد. هویج را هم با پوست کن پوستش را بگیرید و رنده کنید. پیاز را رنده درشت کنید. سیب زمینی، هویج، پیاز، گوشت، تخم مرغ، آرد و ادویهها را در یک کاسه بریزید. با هم مخلوط کنید و ورز بدهید. روغن را بریزید توی ماهیتابه و بعد از داغ شدن از این مواد به اندازه نارنگی بردارید و در دست به آن فرم بدهید و بگذارید توی روغن با حرارت ملایم سرخ شود.

خورش کاری
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری ادویه کاری جمع
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
۳۵۰ گرم مرغ
۱/۲ لیوان ماست
۳/۴ لیوان خامه
۱/۴ لیوان گشنیز تازه خرد شده
مرغ رو در یه قاشق از روغن زیتون ریخته زرد چوبه و نمک و فلفلها رو اضافه کرده و تفت داده و در ظرف رو میبندیم تا مرغ آب بندازه و پخته و بعد سرخ شه.مرغ ها که سرخ شدن ، گشنیز ها و رب رو بهشون اضافه میکنید.خوب تفت میدید.پیاز رو توی یه قاشق روغن زیتون تفت داده تا کمی سرخ شه.پودر کاری جمع رو اضافه میکنید و هم میزنید.ماست و خامه رو بهشون اضافه میکنید.و مرغ ها رو هم به ماست و خامه اضافه کرده و می گذارید تا به جوش بیاد و ۵ دقیقه قل بخوره و بعد حرارت رو خاموش کرده و سرو میکنید.این خورش رو با برنج سرو کنید.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری ادویه کاری جمع
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه
۳۵۰ گرم مرغ
۱/۲ لیوان ماست
۳/۴ لیوان خامه
۱/۴ لیوان گشنیز تازه خرد شده
مرغ رو در یه قاشق از روغن زیتون ریخته زرد چوبه و نمک و فلفلها رو اضافه کرده و تفت داده و در ظرف رو میبندیم تا مرغ آب بندازه و پخته و بعد سرخ شه.مرغ ها که سرخ شدن ، گشنیز ها و رب رو بهشون اضافه میکنید.خوب تفت میدید.پیاز رو توی یه قاشق روغن زیتون تفت داده تا کمی سرخ شه.پودر کاری جمع رو اضافه میکنید و هم میزنید.ماست و خامه رو بهشون اضافه میکنید.و مرغ ها رو هم به ماست و خامه اضافه کرده و می گذارید تا به جوش بیاد و ۵ دقیقه قل بخوره و بعد حرارت رو خاموش کرده و سرو میکنید.این خورش رو با برنج سرو کنید.

شامی سویا
مواد لازم:
۲ پیمانه سویا جمع
۴ عدد سیب زمینی
۱عددفلفل دلمه ای
۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۱عددپیاز
پودرسوخاری جمع به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه جمع به میزان لازم
طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آبپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم. سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد آماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد شد مقداری از آن را بر میداریم و داخل ان کمی از مواد را میریزیم و روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم آنگاه در تخم مرغ می غلتانیم و داخل پودر سوخاری فرو برده و سپس آنرا در ماهی تابه سرخ می کنیم.
۲ پیمانه سویا جمع
۴ عدد سیب زمینی
۱عددفلفل دلمه ای
۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۱عددپیاز
پودرسوخاری جمع به میزان لازم
نمک،فلفل،زردچوبه جمع به میزان لازم
طرزتهیه: ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آبپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم. سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد آماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد شد مقداری از آن را بر میداریم و داخل ان کمی از مواد را میریزیم و روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم آنگاه در تخم مرغ می غلتانیم و داخل پودر سوخاری فرو برده و سپس آنرا در ماهی تابه سرخ می کنیم.

همبرگر با سویا
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
سویا جمع ۱لیوان
۴ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
اعدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه کاری و فلفل جمع به میزان لازم
۱بسته خمیر پیراشکی
طرزتهیه: سیب زمینی را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کنید. سویا را در قابلمهای ریخته و آب را به اندازهای به آن اضافه کنید تا روی سویا را بگیرد. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید تا آب به جوش آید. پس از اینکه سویا چند جوش زد، به ازای هر ۲۰۰ گرم سویا، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید. سویا را در در آبکش ریخته و با دست خوب فشار دهید تا آب موجود در آن کاملا خارج شود. با ۴-۳ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا کاملا سرخ شود. پیاز داغ و فلفل دلمهای خرد شده را به سویا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا فلفل دلمهای نرم شود. ادویه، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس حرارت را خاموش کنید. به اندازهی ۱-۲ قاشق غذاخوری از مواد را لای هر تکه خمیر پیراشکی قرار دهید. خمیر را ببندید و سپس در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید. این پیراشکیهای خوشمزه را همراه با سس کچاپ میل کنید.
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
سویا جمع ۱لیوان
۴ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
اعدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
ادویه کاری و فلفل جمع به میزان لازم
۱بسته خمیر پیراشکی
طرزتهیه: سیب زمینی را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سویا را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید، سپس آن را آبکش کنید. سویا را در قابلمهای ریخته و آب را به اندازهای به آن اضافه کنید تا روی سویا را بگیرد. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید تا آب به جوش آید. پس از اینکه سویا چند جوش زد، به ازای هر ۲۰۰ گرم سویا، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کرده و پس از یک دقیقه حرارت را خاموش کنید. سویا را در در آبکش ریخته و با دست خوب فشار دهید تا آب موجود در آن کاملا خارج شود. با ۴-۳ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا کاملا سرخ شود. پیاز داغ و فلفل دلمهای خرد شده را به سویا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا فلفل دلمهای نرم شود. ادویه، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و دو سه دقیقه دیگر مواد را با هم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس حرارت را خاموش کنید. به اندازهی ۱-۲ قاشق غذاخوری از مواد را لای هر تکه خمیر پیراشکی قرار دهید. خمیر را ببندید و سپس در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید. این پیراشکیهای خوشمزه را همراه با سس کچاپ میل کنید.


فروشگاه پییر تلاش دارد با کارکنان توانمند و با تلفیقی زیبا و کم نظیر از علم و تجربه فراتر از رقبا گام بردارد این فروشگاه به منظور ارایه محصولات تندگردش (خواروبار) از طریق خرده فروشی تاسیس گردیده است .
قائمشهر،خیابان ساری، چشمه سر(یاس ۶۰)، رضوان ۲۸
۰۱۱-۴۲۷۲۸۰۰۰
